Single post: Fifa 2011
-
Member
Evident ca nu o sa fie niciodata toata lumea multumita de un singur joc...Tine de talentul si preferintele fiecaruia. Ceea ce este foarte clar sunt cateva lucruri vizibile si de motanul meu care toarce pe canapea si se uita la TV cand se joaca FIFA sau PES:
- de la FIFA 08, EA a progresat incredibil cu franciza asta. A urcat incontinuu, de la vanzari la fani si pana la calitate. Asta este limpede pentru toata lumea presupun.
- PES, incepand cu execrabilul PES 2007 sau 2008 (nu mai stiu sigur) a luat-o la vale usor usor. A pierdut licente, calitate, fun si mai ales fani. Tin sa mentionez ca am jucat PES (ISS pe timpuri) inca de pe vremea PS1 cand era absolut genial. Le-am jucat pe toate dar m-am oprit pe la PES 6. Nu cred ca exista pe vremuri un joc de fotbal mai fun si mai complet ca PES 6. In fine, ideea principala este ca unii au urcat iar altii au coborat. Jucatorii de PES vechi nu se pot lasa usor de PES nici chiar in ziua de azi, pentru ca ideea de baza a jocului e aceeasi.
- Ambele jocuri au + uri si - uri, depinde de fiecare jucator cum le percepe. FIFA este incredibil de enervant si foarte nerealist pe alocuri. Apesi 3 butoane si esti singur cu portarul. Tare rau
. La PES alearga aia cu un bat in cur iar online este lesinat rau. Exemplele pot continua pana maine...le stiti si voi sunt sigur.
In concluzie, daca vreti un joc pentru Offline Multiplayer, distractie la o bauta in fata TV-ului, va garantez ca PES e alegerea cea mai buna. Vreti campionate Online, grafica, licente, ghete NIKE colorate si un sundtrack excelent? Well, FIFA it is. Fiecare vrea ce face
...
PS - FIFA 11 mi se pare excelent. Pentru mine, faptul ca poti schimba forma plaselor este cea mai mare realizare intr-un joc de fotbal ever
.. Mi-am dorit mereu asta! Un singur joc mai avea chestia asta...This is Football, dar acolo erau predefinite pentru fiecare stadion in parte parca. S-a cam dus ping-pong passing si sprinturile alea supersonice cand scapai singur cu portarul. Ceea ce inca ma seaca la maxim sunt suturile. Trag jucatorii de zici ca au mancat ceai cu stixuri toata viata. Parca e plouata mingea aia. Din 30 de suturi pe meci, maxim 4-5 sunt trase cu putere la poarta. La fel sta treaba si cu centrarile si loviturile cu capul. Un mare fas. Asta am apreciat mereu la PES, suturile de la distanta si golurile spectaculoase ce nu sunt niciodata la fel!