Chestia cu avantajul se intampla si la Fifa, am patit lucrul asta aseara, se intampla si in realitate. au fost nenumarate exemple, acum Ai-ul nu e persoana umana sa judece fiecare faza si sa arbitreze comform acelei faze, e un lucru programat, judecat in parametri prestabiliti, cunosti cum se realizeaza programareau inteligentei astea artificiale, ambele jocuri au neajunsuri.
In ce priveste fuga lui Ronaldo si Messi eu cred ca daca le-ai urmarit cariera si i-ai vazut in zilele de forma maxinma ( si la Pes ai asta, cu sagitile de forma, rosu, verde albastru, cunosti, difera de la meci la meci, se schimba drastic si viteza si forma tehnica, tot) nu cred ca a cam stat cineva langa ei in alergarea in viteza cu balonul la picior, l-eu cam" mirosit ciorapii" toti fundasii acestei lumi fotbalistice, nu uita ca Ronaldo are un sprint fenomenal, a fost chiar testat si sunt rezultate ce atesta viteza fenomenala in alergare si reactie a lui Ronaldo. Daca ai observat la Messi, e dribleaza numai in viteza, una naucitoare, Ronaldinio este un driblior static ce te face in cabina de telefon cum vrea el, Messi dribleaza in viteza si cred ca a scapat de f multe ori in ipostaza asta de se uitau fundasii ca la un rapid pierdut in gara. Eu vb de realitate acum , sa nu intelegi ca vb de joc.
Eu joc ambele jocuri constant, v-am mai spus ca daca Fifa reuseste sa scoata pasele perfete controlate de AI( atunci cand joci tu), centrarile in adancime, nu loburi, lobul se face pe o distanta scurta si medie, ( cunoasteti fotbal, nu?), lobul este pt adversarul din fata ta nu pentru toata echipa adversa, aia e pasa in adancime, pe sus pe jos, cum iti vine mai bine dar niste cunoscatori de fotbal ( jucatori de jocuri) au metionat acest lucru incurcand lobarea cu pasa in adancime, sau angajare,atunci eu cred ca Fifa o sa tinda spre un joc complet pt ca in rest are cam tot ce-i trebuie.
La Pes se regaseste acest aspect de control diminuat al gameplayului( slabut, bunut, nu conteaza) de catre AI dar lipsesc multe altele pe care Fifa le are. sincer, ce m-a enervat si ma enerveaza cel mai tare este abuzul asta in modul on line unde vreau sa joc frumos si nu scriptat cu un adversar ce nu se ajuta de AI pt ca nu vreau sa joc Eu vs. El si AI-ul, nu prea e echitabil.