Single post: GSK-Proiect FIFA PS3 Virtual Club
-
Member
Sorry si pentru mine ca iti raspund relativ tarziu , am fost un pic ocupat cu niste eventuale colaborari. Ce sa zic, orice inceput e greu,important este ca vrem sa construim o comunitate puternica de FIFA pentru pasionatii jocului pe platforma PS3.Cert este ca nu a mai facut nimeni asa ceva si speram ca tot ceea ce am cosntruit pana acum sa rezulte in o apropiere cat mai mare de ceea ce ne-am propus si de obiectivele noastre. Iti multumesc ca ai apreciat initiativa noastra si speram ca nu esti un caz singular.Lucrurile nu se vor opri aici,dorim sa fim cat mai completi in ceea ce priveste informatia si conceptele pe care le promovam noi.
Ca idee o dorinta de-a noastra este sa infiintam un campionat intre cluburi (daca vom atinge numarul necesar de cluburi) , unul pentru singleplayer (1vs1) si dorim sa reprezentam comunitatea jucatorilor de fifa din romania la cel mai inalt nivel.In proiectul nostru figureaza detalii interesante pentru fiecare jucator inscris.Veti regasi detalii despre jucatori pe care nu le regasiti in alte comunitati de genul acesta,tocmai din dorinta noastra de a oferi lucruri inedite si frumoase pentru comunitatea din care facem parte.
Mentionez, ca managerii cluburilor care doresc sa se aflilieze proiectului nostru vor avea toata libertatea de a-si manageria propriul lor club,iar GSK nu va interveni sub nici o forma in managementul clubului respectiv,ba din contra, i se va pune la dispozitie (clubului) toate facilitatile pe care le oferim noi si va beneficia de intreg suportul nostru.