damn ce pe sistem am fost in ultimul timp la DS . Ieri am terminat jumate din world 4 si tot world 2 iar azi am terminat world 5 si acuma termin world 3 . Trebuie sa il bat pe Old monk si o sa am ultima arma unica (insanity catalyst ) iar dupaia imi mia trebuie inca 2 miracole si am platina (deci imi trebuie inca un walkthrough ) .

La man eater am cam luato in freza ca m-a aruncat de pe stanca si chiar nu ar strica niste noroc . Da vad ca desi sunt in body form nimeni nu vine sa ma ajute (adica nu vad semne) ...pana si invadarile au fost putine (una singura). Sunt level 187 ... pe la ce level se joaca majoritatea lumii ? .

Daca nu reusesc sa dau de alti oameni sa ma ajute la batut inamici , care se baga sa ma ajute la man eater si old monk (desi cred ca alea in juma de ora le termin) si mai ales ... care ma ajuta la Penetrator si False King (inclusiv dragonu :-s )

L.E. ok acuma mo ajutat un tip sa bat man eater-ul ...tupa m-a speriat cu un soul ray omora absolut orice creatura (eu aveam nevoie de 2 heavy attack-uri de la northern regalia sa omor ceva ) si cu doua Gods Wrath a omorat al 2lea man eater (cu putin ajutor de la mine ) ...that guy was freaky but he sure helped ... acuma mai am old monk-ul si am terminat lumea 3 . O sa mai am numa lumea 1 :-s

L.L.E. ahuhu am soldiers trophy . m-am speriat ca am facut insanity catalyst-ul si nu am primit nimic . da s-a dovedit ca imi lipsea morian blade-ul din colectie #:-s . Acuma imi mai trebuie doar 2 miracole and i will have the last trophy