Pfff ce rau imi pare ca nu pot sa joc de pe acelasi cont de pe care am jucat ultimile 3 serii de FIFA.Dar am citit ca online pass-ul este valabil oriunde in europa.Asa scrie in manual....Asta este,locuim in RO si se pare ca suntem interzisi. Am remarcat ca pe accountul de pe UK ma lasa sa dau "redeem code" dar de pe cel de Romania joc doar cu optiunea de trial,valabila 7 zile. In fine o sa vad eu ce fac....
Dupa 4 jocuri in online mi-am facut urmatoarea impresie :
-pro passing-ul este implementat in joc , cu toate optiunile de on/off pe care le-am incercat ping-pong passingul este foarte foarte putin prezent si de fiecare data cand incerci sa pasezi foarte foarte repede intre doi jucatori aflati la distanta foarte apropiata,pasele nu mai iasa si acuratetea lor are de suferit
-ritmul jocului este putin mai rapid fata de versiunea demo
-trebuie sa ai un joc mai elaborat ,bazat pe mai multe pase, nu o sa mai putem ajunge la poarta doar din doua pase.
-nu am dat nici un gol care sa fie la fel
-am ratat rarisim din 2 metri cu portarul
Una peste alta mie mi-a facut o impresie excelenta dar toata impresia asta a fost un pic umbrita de faptul ca nu o sa putem juca de pe accounturi de RO.Vom avea la flag probabil UK,US sau mai stiu eu ce .