Single post: Tigara electronica
-
02-10-2010 22:51 #3637 SP
Egoist

Originally Posted by
sogman
Pe scurt am nevoie de "Tigara electronica for dummies"

.
Vezi ca parca avea maddoc tigari electronice de unica folosinta, nereincarcabile. Din alea la un pretz "de incercare". Cu lichid ruyan sau menta. Vezi daca mai are, da-i un PM si intreaba-l. Ca sa nu dai banii degeaba pe "scule" profesionale... Poate te plictisesti dupa primele fumuri.
---------- Post added 03-10-2010 at 12:41 AM ----------
Tigarile electronice "standard", unele comercializate chiar in farmaciile Dona sau pe Tigara electronica (scuze de reclama, e doar in scop de a indruma) se vind cu cartuse/mustiuce (teoretic) de unica folosinta. Au in ele un material absorbant imbibat cu acel e-lichid aromat si nicotinizat (mai mult sau mai putin). Acel e-lichid "cade" pe un filament (ca la becuri) incalzit de la bateria acumulatoare activata de un buton (tigari manuale) sau prin suctiune si o supapa care inchide circuitul electric (tigari automate). In loc sa cumperi acele cartuse/mustiuce noi poti cumpara acel lichid de REINCARCARE la sticlute din plastic economice si mai ieftine ca pret. Ele sint in recipiente de 5 mililitri, de 10, de 20, 30 si asa mai departe in sus. Noi, baietzii mai destepti, nu aruncam plasticele prin care inhalam ci le reumplem ca-i mai eftin. Fiecare-si cauta mustiucul, atomizorul, bateria si e-lichidul preferat si ramine cu ce-i place lui mai mult. Asa-ti cauti si citiva provideri... In timp apar alte modele noi, iar testezi s.a.m.d.
---------- Post added 03-10-2010 at 12:43 AM ----------
P.S.: Nu toti providerii sint la sfirsitul saptaminii pe acasa asa ca-ti trebuie un plus de rabdare.
---------- Post added 03-10-2010 at 12:44 AM ----------
Confucius... 
---------- Post added 03-10-2010 at 01:04 AM ----------
Garantie: de obicei providerii particulari iti vind produse de calitate, testate si paratestate, mai ales de la "chinezii" cu care fac afaceri si le ia marfa en-gros. Consumabilele astea au si ele o viata. De asta incearca fiecare aici pe forum sa scrie cit l-au tinut si cum se comporta componentele in parte. Daca ai nimerit o componenta buna fii sigur ca te va tine mult si-ti poti pastra providerul ca fiind "de incredere". Daca se strica dupa citeva zile. Ori cauti alte modele ori nu stii sa intretii componentele corect. Metode de curatare sind descrise aici de zeci de ori, in citeva zile poti citi tot forumul daca vrei. Le poti returna dar sa te si intrebi daca nu ai gresit tu ceva. Multi nu au timp sa le curetze asa ca in citeva zile le arunca la cos si incepe sa zica si la vecini ca tigarile electronice sint naspa. VA FACETI TIMP !!!
---------- Post added 03-10-2010 at 01:08 AM ----------
Gata pt azi, am fost si la concertul lui Ozzy Osbourne si sint obosit. Noapte buna !