Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
06-10-2010 12:38 #3658 SP
Junior Member

Originally Posted by
sogman
Pt un incepator intre un dse 901 si un eGo ce ati recomanda ?
In mod normal fumez cam 20 - 25 de tigari intr-o zi normala (lucky strike blue), mai mult cand ies in oras si ma trezesc cu o bere in fata

. Ma intereseaza sa am o autonomie buna, calitatea prodsului per total (look, finisaje, durata de viata samd) dar si pretul.
Se gasesc foarte multe informatii pe net dar cred ca parerea unei persoane este mai importanta

Deasemenea as dori sa le multumesc tuturor celor ca mi-au trimis pm cu informatiile pe care le-am solicitat.
Parerea mea este ca eGO nu este un produs cu care sa incepi. 901 este mai facila, d.p.d.v. al utilizarii ca incepator, eventual cu un acumulator de 280mA (parca si atomizorul de la 901 este mai bun decat la 510, as mi s-a parut). eGo necesita oarecare experienta, altfel risti sa arzi atomizorul. Altfel, ca raport performante/cost, dar si calitativ eGo e net superior, poate cel mai bun ET de pe piata. Si in mod cert, acumulatorii de la eGO vor avea o viata mult mai lunga. Eu am folosit 901, 510 si, de vreo 3 zile, si eGO.
Din pacate, experienta mea e de numai o luna de zile, asa ca....
---------- Post added 06-10-2010 at 11:02 AM ----------
In concluzie, cred ca este o chestiune financiara. Daca ai bani suficienti, eu as recomanda sa incepi cu un 901, eventual cu un kit minimal (atomizor, acumulator, incarcator plus 5 cartuse), plus o baterie mega, de 280mA, plus un atomizor sulpimentar (cam 170-180lei). Vezi ce si cum. Si apoi poti achizitiona, daca vrei, si un eGO (cam 200lei). Vezi ca exista adaptoare ca sa folosesti atomizorul de 901 la acumulatorul de eGO. Daca stai mai prost cu fondurile poti lua direct eGO, plus un atomizor de rezerva (cam 230lei). Cu riscul sa nu te descurci cum trebuie cu el, si sa mai ai nevoie de un atomizor, doua...Fi insa atent: trecerea de la tigarea clasica la ET trebuie sa se faca fara sincope si probleme. Altfel vei ajunge la concluzia, complet gresita, ca ET-ul e de vina si te vei intoarce la tigara clasica (MARE EROARE!!!). Si, cred ca, 901 iti va permite sa faci mai usor trecerea. Parerea mea...