Single post: Casti surround cu microfon pt PS3
-
Junior Member
Imi cer scuze daca threadul acesta este mort dar are doar 12 zile.
In legatura cu headseturi pentru console vreau sa va prezint variante.
Casti pentru console am gasit in Ro doar Turtle beach deocamdata la fvshop.ro (nu stiu cat de serios e magazinul, daca cineva a cumparat de la ei sa ma contacteze). Au doar variantele pentru xbox, nu stiu daca se pot adapta pentru PS3 dar nu vad de ce nu.
Am mai gasit si faimoasele Triton AX Pro dar nu sunt dispus sa platesc dublu pentru o pereche de casti doar pentru ca sunt surround cand diferenta e minimala in ceea ce priveste directionalitatea sunetului.
Dar mai exista o solutie: Casti HIFI (sau pt PC) + mixer + amplificator (+microfon).
Din pacate un amplificator de casti de calitate e destul de scump, si asta ridica pretul peste o pereche de casti pentru console.
Dar se poate construi un amplif si mixer cu 100 RON daca stii ce faci. Calitatea sunetului obtinuta cu un amplif-mixer DIY si o pereche de casti de calitate (SENHEISSER) este mult peste cea a castilor pentru console, fie ele si de 1000 ron. Astfel cu 400-500 ron poti avea o solutie de calitate. Si daca nu vrei sa cumperi casti de calitate poti folosi orice casti ai prin casa.
Eu am xbox, nu ps3 si asfel nu stiu problemele cu conectica la ps3 (dar nu poate fi mai slaba ca la xbox
).
Logitech-urile acelea de mai sus au aparut la emag cu 950 lei .... tre sa fii un pic cam dus sa alegi alea in locul unor Triton AX daca ai banii.