Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
citeste mai atent, el a pus L1 si TRIUNGHI, aia inseamna pase la intalnire lobate, nu incercare de un-doi, scuze mai nous e numesc automate .

fac si eu un apel la toti fanii jocurilor FIFA si PES, hai sa renuntam la sarcasm, ironii ieftine, injurii, afirmatii fara argumente, rivalitati etc. fiecare jucator, fie de FIFA sau PES, are un loc special unde se poate intalni cu cei care ii impartasesc gusturile si ideea de un joc perfect de fotbal, asa ca nu are rost sa interferam pe threadu-rile care nu ne prezinta niciun interes. PES 11 e un joc foarte bun, iar FIFA 11 de altfel e un joc la fel de bun, depinde doar ce preferi. move on and game on!
Am citit bine, L1 triunghi este o pasa la intalnire data in adancime cu o precizie fantastica( pacatos Ai-ul asta) de aici si denumirea de auto in exprimarea mea. Nimic tendentios.

Astazi imi soseste Fifa 11, peste o saptamana Pes-ul, eu nu critic un joc ci modul "nesimtit" al unora ce joaca on line, acolo unde ma "duc" sa joc cu OAMENI, nu cu oameni controlati de AI. Daca eu pot sa joc fara ajutoarele astea si nu abuzez de ele iesind un joc frumos, bazat pe priceperea mea de ce nu pot sa o faca majoritatea, toata lumea vrea sa castige cu orice pret, parca ar juca "pe bune" nu un joc video care sa-ti faca placere sa-l joci prin fazele realizate de aptitudinile tale nu de un sistem de pase automat( un doi-ul este alceva).E greu de inteles lucrul acest. Si la Pes sunt o multime de astfel de jucatori dar acolo assistul a fost tot timpul limitat. Sa speram ca Fifa 11 rezolva pasele on line cu un pach, am inteles ca e tot Maria cu palaria de anul trecut chiar daca au Pro Passing Sistem.

Pot sa-i spun unuia ca a fost un GG la sfarsit de partida daca joca cu aptitudinile sale si nu cu cel ajuta AI-ul, dar ce pot sa-i spun altuia care face in mod repetat acelasi lucru pe teren toata partida, paseaza numai cu L1, deposedeaza numai cu L2, alearga numai pe margine( aripi) si centreaza numai cu L1( centrare controlata de AI), ce sa-i spun? Esti bun, sau AI-ul e bun? Raspundeti voi.