Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Medal of Honor
-
Member

Originally Posted by
DaxServ
Mai bine joc Farmville decat porcaria asta, imi place totusi ca EA Games inca mai da bani la review-eri pentru note, respect maxim
Prietene , a gresi este omeneste dar a persevera in greseala este prostie .
Ti s-a mai atras odata atentia de catre GreyhounD
Eu chiar te rog frumos sa mergi la ferma ta , sa te ocupi acolo de plantat , arat si recoltat ...si sa ne lasi pe noi astia mai fraeri sa discutam linistiti si sa ne bucuram de joc...
Cat de incompetent si limitat poti sa fii sa nu poti intelege si accepta ca sunt si oameni carora le place jocul asa cum este el cu bune si cu rele ...
Chiar daca ai o varsta , cred totusi ca am avut pretentii prea mari de la tine ...
. Observ ca mai mult d'atat nu poti ...asta e...
---------- Post added 12-10-2010 at 01:33 PM ----------

Originally Posted by
DaxServ
Pentru ca e o copie 1:1 battlefield bad company 2, insa aici armele au 0 recoil, respawn instant.. joc facut pentru bani
Asa ,si ...?