Single post: Demon's Souls
-
Junior Member
Va salut ! Cand a aparut acest joc l-am avut si eu cu niste zeci de ore petrecute in el, caractere in ng+++, de asemenea, ca pomenit SwingShot si mi-a adus aminte de Pure Bladestone-ul de care am facut si eu rost dupa vreo doua zile de farmat etc. La un moment dat ajunsesem sa joc numai pentru pvp. Din pacate, aveam jocul pe zona 1 cu un time zone total diferit de al nostru. Ziua nu prea ma gaseam cu multi pe multiplayer iar noaptea nu puteam sa joc. In acel moment l-am dat. A ramas jocul meu preferat, fiind singurul care m-a miscat. Saptamana asta trebuie sa imi ajunga un nou Demon's Souls, de data asta zona 2, pentru europeni. Intrebarea mea este daca are cineva acest joc pe zona 2, cineva cu care poate ma voi intalni la niste jocuri, si daca da, il mai joaca lumea ?? ( ma refer exclusiv la jucatorii de pe zona 2 ). Sunt pline serverele ? Mi-e teama ca nu cumva sa fi rezolvat problema cu time zone-ul dar sa fiu iar singur pe acolo din cauza faptului ca jocul poate s-a cam perimat ( pentru unii ). Multa bafta !