Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ce ne-am cumparat azi - diverse
-
Member
EAX pe Xonar-D2

Originally Posted by
mentorica
...are probleme in unele jocuri sa scoti emularea de EAX ...
Asta e singura "chestie". In ce am incercat (Oblivion, Fallout3, Bioshock 1+2 si MassEffect 1+2, Witcher, Fable, Divinity2, Doom3, DarkMessiah si Knight's Bounty) a mers ok cu emularea EAX.
Mie-mi trebuia pt DTSi/DDL si Audigy4 NU face asta, plus ca pe Win7x64 Creative i-a mai taiat din facilitati.
Xonar are DTSi din start si amplif pt front. Am zis ca nu mai bag bani in Creative si nu mi-am luat X-Fi Titanium...
(am vrut un Auzen Forte, dar nu am mai gasit...)
Chiar si pe XP unde DirectSound3D merge ne-emulat, EAX4 nativ nu mi s-a parut cu nimic mai deosebit in 5.1 dacat aud eu acum cu Xonar (in jocurile de mai sus). Jocuri care supporta EAX5 si X-Ram si alte "minunatii" Creative n-am jucat, asa ca mie "inca" nu-mi lipsesc efecte si sunete pe Xonar.