Triggerheart Exelica Enhanced @PC (joc de PS2 emulat) am fost sceptic in cea ce priveste jocul acesta, motivul fiind ca am jucat versiunea XBLA inainte de a afla ca sunt mai multe versiuni (inainte stiam doar de versiunea de Dreamcast si Arcade), a fost un joc bun dar nici pe departe destul de bun incat sa sugereze un upgrade de la versiunea de Dreamcast (mai ales ca in versiunea XBLA au renuntat la story mode exact modul meu favorit...), asa ca atunci cand am aflat ca este si o versiune de PS2 am crezut ca este doar un port nimic special.... Dar citind despre versiunea de PS2 ma facut sa ma razgandesc, saptamana asta reusind sa fac rost de el si nu regret deloc, Triggerheart Exelica pe dreamcast a fost shootem'up-ul meu favorit, iar acuma dintre variantele disponibile (XBLA, Dreamcast, etc) acesta (de PS2 imbunatatit) este shootem'up-ul meu favorit lol.
Motivele pentru care imi place asa mult sunt:
+ Opening-ul (find exclusiv doar pentru versiunea enhanced):
+gameplay-ul (care este acelasi but i still love it)
+noul caracter Faintear care pe deasupra ca este favorita mea voice over-ul ei este facut de Nana Mizuki, seiru-ul (voice actor ala japanese) meu favorit (asta pe langa ca este si una din cantaretele mele favorite )
+din cate am observat si grafica este putin imbunatatita fata de dreamcast (cea ce ma mira avand in vedere ca din punct de vedere grafic Dreamcast-ul este mai puternic ca PS2-ul).
+noul story mode imbunatatit, acuma sunt cateva scene cg plus fully voiced dialogue.
Desi postez asta in ultimul joc devorat adevarul este ca inca il joc, si probabil la fel ca cum am facut si cu Triggerhearts Exelica (Dreamcast) am sa continuu sa-l joc intotdeauna, niciodata nu m-am simtit plictisit jucandu-l .