Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
Senior Member
Oficial n-am mai fumat tigari normale de 5 zile. Asta pentru ca inainte de noaptea de revelion (cand am primit tigara) m-am crezut destept si n-am citit cum sa infiletez tigara bine ca sa se incarce. Dupa 2 zile, prima tigara a fost un chin dar am fumat vreo 5-6 pana la sfarsitul serii.
Dar azi se fac 5 zile de cand n-am mai fumat deloc.
Sa nu va asteptati tigara sa faca minuni... curiozitatea sau pofta de tigara normala mai apare din cand in cand si e nevoie si de vointa ca sa fumezi doar electronic (ha! ce trendy suna).
Mi se pare mie poate dar eu nu simt nici o diferenta intre cartusele HIGH si MID. Low l-am avut doar pe cel care a venit cu tigara dar n-am fumat mai mult cat sa simt o diferenta.
Pana acum, Cherry High este preferatul meu dar odata ce-mi termin stocul pe care mi l-a facut DeeDee de high, cred ca trec pe MID 
Alta chestie misto e ca m-a izbit o raceala groaznica dar nu mai am aceeasi senzatie de rau dupa ce fumez ca atunci cand esti racit si tanjesti dupa o tigara.