Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
Prietena mea are un HTC Magic care, de cateva zile, a inceput sa aiba, brusc, probleme cu bateria. nu o mai tine nici macar o noapte chiar daca nu-i face nimic si nu e nici o aplicatie deschisa. am vorbit cu cineva care are acelasi telefon si mi-a spus ca la fel a patit si ca e o problema de soft si ar fi mai bine sa-l resoftez, dar sa pun o versiune mai noua de Android. Problema este ca, avand iphone de atata timp, nu mai stiu cum se instaleaza si de unde sa iau softul + ca parca trebe si o anumita versiune de radio (din cate imi mai aduc aminte...stiu ca asaA era la modelele mai vechi, poate acum s-a schimbat).

Cine ma poate ajuta, sa-mi dea plz un PM.

---------- Post added 31-10-2010 at 01:49 PM ----------

Chiar nu ma poate ajuta nimeni ?

Daca HTC magic are Android, atunci vezi daca nu cumva ai instalat vreun program nou, ca e posibil sa iti manance resursele. Daca te tine inima. Da-i un reset total si vezi daca tot asa face. Daca nu, era de la vreun program. Sau sa iei programele la dezinstalat in ordine descrescatoare cronologica.

SI pe Galaxy S, dar si pe Wildfire am avut programe care functionau cam aiurea - blocari, consum mare, erori. Le-am sters si si-au revenit aparatele. Poate te ajuta.