Single post: Facultatea in afara tarii
-
Senior Member
Nu uita sa iei in consideratie si traiul de acolo.E mai scump sa traiesti in Anglia decat in Romania.Am un prieten care s-a dus anul acesta la Essex la Mecanica si mi-a spus ca s-a imprumutat la banca ca sa poata sa-si plateasca facultatea(taxele).Mai trebuie sa iei in consideratie si faptul ca poate nu iei peste 9-9.50 la BAC.Din ce m-am interesat eu anul acesta(si a fost un interes minim sincer,dupa ce am aflat) pentru facultatea de Drept din Londra e ca statul iti plateste facultatea INTEGRAL daca ai conditiile necesare(mediile de la BAC/BAC-ul international/Cambridge etc.) numai ca TU dupa ce termini facultatea trebuie sa muncesti obligatoriu 2 ani acolo unde iti ofera ei(sau unde gasesti tu),important este sa muncesti 2 ani in Anglia si in fiecare luna se sustrage x% din salariu.Eu am lasat-o balta cu facultatea in afara avand in vedere ca este mult prea scump pentru buzunarul meu.Sunt prea multe "variabile" care-ti pot distruge planul,din pacate,daca nu ai o situatie financiara destul de mare.Bafta multa si sper sa-ti gasesti,o sa urmaresc si eu threadul acesta,poate ma razgandesc.
LE: @ Tray,ori faci o facultate buna,ori stai acasa si o faci aici.