Tocmai am scos de la naftalina ego-ul de la Sailebao, cel cu inel auriu. Hmmm... merge foarte, foarte bine.
Acum sa fim seriosi, eu am si riva si sailebao si joye, si ma chinui sa gasesc vreo diferenta intre ele dar nici o sansa. Parca ego Sailebao scoate mai mult abur tocmai pt ca fantele de aer de pe baterie sunt doar jumate decat la celelalte. Mai putin aer inseamna o temperatura mai mare in atomizor si implicit abur mai mult si mai consistent. Deasemenea dintre cele trei modele calitatea finisajelor mi se pare cea mai buna la ego Sailebao, apoi joye si riva.

PS: Vreau sa spun ca in aceasta comparatie sunt cat se poate de obiectiv (doar le detin pe toate trei) si este doar parerea personala. Nu vreau sa ridic in slavi vreun model anume si viceversa cu celelalte, repet in principiu sunt toate acelasi lucru, mai ales ca si preturile lor sunt cam la fel.

---------- Post added 05-11-2010 at 09:37 PM ----------

PSS: Se stie destul de bine cred, faptul ca ego Sailebao este de fapt o copie dupa copia la joye ego, insa se pare asta nu inseamna ca este un produs de calitate indoielnica. Sper sa nu fiu inteles gresit, nu comercializez astfel de produse, nici nu sunt platit sa fac reclama unui produs, ci este doar concluzia la care am ajuns dupa o anumita perioada de timp de folosire a celor trei modele: cel putin spus sunt la egalitate.