Single post: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii
-
06-11-2010 09:32 #3328 SP
VIP Member

Originally Posted by
graurul94
Salut donely,vin si eu cu cateva intrebari.Sper ca nu te deranjez.Maine cel mai probabil o sa intru in posesia unui PS2 de la o cunostinta.Inca nu stiu ce model este

.Am inteles ca modarea costa 100lei.Si m-ar interesa unde ne-am putea intalnii(aproximativ) si cat ar dura modarea.Am vazut ca pentru multisistem dureaza 25minute dar sunt putin confuz in definirea termenului

.
Asta ar fii prima oara cand trec de partea modarii in cazul consolelor(am avut psp) si nu stiu foarte bine in ce constau beneficiile modari(inafara de folosirea jocurilor homebrew{cred ca asta este termenul}) dar sunt sigur ca o sa le gasesc pe forum daca ma straduiesc un pic

asa ca nu te mai deranjez sa-ti pun si aceste intreberi.
Numai bine.
AI oferta mea pe prima pagina a acestui thread si tot ceea ce vrei sa sti despre modare. Ia datele mele de contact sa luam legatura si il rezolvam.
---------- Post added 06-11-2010 at 08:33 AM ----------

Originally Posted by
toto
As mai avea o intrebare de novice , am facut update la noul dashboard de xbox 360 , ofline am pus Fable 3 si am vazut ca nu mai merge , nu am mai intrat de atunci cu consola pe live stiind ca voi fi banat , dar in cazul in care as remoda consola cu fw lit ce ar trebui sa apara as putea sa intru online fara sa fiu banat ?..multumesc .
Asta nu iti poate nimeni garanta.
---------- Post added 06-11-2010 at 08:36 AM ----------

Originally Posted by
reborn2603
Personal nu stiu. Daca testezi sa ne anunti si pe noi.