Quote Originally Posted by graurul94 View Post
Salut donely,vin si eu cu cateva intrebari.Sper ca nu te deranjez.Maine cel mai probabil o sa intru in posesia unui PS2 de la o cunostinta.Inca nu stiu ce model este.Am inteles ca modarea costa 100lei.Si m-ar interesa unde ne-am putea intalnii(aproximativ) si cat ar dura modarea.Am vazut ca pentru multisistem dureaza 25minute dar sunt putin confuz in definirea termenului.
Asta ar fii prima oara cand trec de partea modarii in cazul consolelor(am avut psp) si nu stiu foarte bine in ce constau beneficiile modari(inafara de folosirea jocurilor homebrew{cred ca asta este termenul}) dar sunt sigur ca o sa le gasesc pe forum daca ma straduiesc un picasa ca nu te mai deranjez sa-ti pun si aceste intreberi.
Numai bine.
AI oferta mea pe prima pagina a acestui thread si tot ceea ce vrei sa sti despre modare. Ia datele mele de contact sa luam legatura si il rezolvam.

---------- Post added 06-11-2010 at 08:33 AM ----------

Quote Originally Posted by toto View Post
As mai avea o intrebare de novice , am facut update la noul dashboard de xbox 360 , ofline am pus Fable 3 si am vazut ca nu mai merge , nu am mai intrat de atunci cu consola pe live stiind ca voi fi banat , dar in cazul in care as remoda consola cu fw lit ce ar trebui sa apara as putea sa intru online fara sa fiu banat ?..multumesc .
Asta nu iti poate nimeni garanta.

---------- Post added 06-11-2010 at 08:36 AM ----------

Quote Originally Posted by reborn2603 View Post
Foloseste cineva Xval? Xbox 360 Hacks – Hacks, Cracks, Mods, Homebrew, Utilities. � XVal 2.0 and Xbox Image Browser v1.0
Te poti lua dupa rezultatele care le returneaza?
Personal nu stiu. Daca testezi sa ne anunti si pe noi.