Deocamdata nu am reusit azi sa ma lipsesc de tigarile adevarate si am bagat doua , totusi e pentru prima oara in ultimii 20 de ani cand am reusit performanta asta .
In alta ordine de idei , am constatat ca un cartus reincarcat (prima oara) cu 4-5 picaturi de solutie tine mai putin decat cel original , scoate mai putin 'fum' si e mai putin aromat.Iar cartusul original (luat de la sursa mea) , este cam echivalentul a 8-10 tigari (ma refer la fumurile trase , nu la nicotina).Asa ca voi folosi de dimineata pana pe la 15 un cartus , apoi il voi reumple pana seara dupa care il voi arunca.Nu il voi reumple decat o data.
Asadar in cazul meu , pe luna voi cheltui cam : 30 cartuse X 2.5 lei + 1 sticluta(15ml.) X 50 = 125 lei
Asta ar fi echivalentul (la fumuri trase) cam a 1 pachet , cat fumez eu de obicei . Totul depinde insa de la ce sursa ne aprovizionam.
Ar trebui sa mai vorbim ca sa ajungem daca se poate la solutia optima , nu neaparat in privinta banilor cat la cea mai calitativa marfa (pe mine ma intereseaza o tigara si o aroma care sa fie cat mai apropiate de tigarea normala).
Oricum , daca va avea succes , in mod sigur vor aparea tot felul de imbunatatiri.