Simt si eu nevoia sa mai fac niste precizari , pt ca sunt unii care nu inteleg de ce sunt altii deranjati sau de ce au avut posturi mai acide .O sa va zic contextul meu ...Mi-am schimbat tot programul sau mare parte din el in functie de lansarea astaca sa nu stau toata ziua la serviciu cu gandul la masinute si soldati . M-am trezit transpirat si panicat ca nu m-a sunat de la Fan ...ma imbrac ..ma duc eu peste ei ...sa fac multi kill ca de ce nu mi-a venit jucaria
. Dupa ce am dat chiar eu search in calculatorul lor dupa coletul meu m-am resemnat si am venit acasa sa iau numarul sa sun la gameshop . Sun la gameshop , nimic . Deja intarziasem la serviciu cand am postat aici
. Pai si atunci sa nu te apuce dracii ? mai ales dupa ce primisem o gramada de confirmari :"ca pe 9 , pe 9... sigur sigur!"
Mai tarziu am trecut p'acasa si am citit posturile lui Razvan , mi-am mai revenit , mi-a mai scazut tensiunea si am inteles. Nu cred ca e cineva absurd pana la urma sa nu inteleaga atunci cand se intampla ceva . Asta e , o sa fim recompensati si nu avem de ce sa ne mai plangem
Ce nu inteleg ...genul de gandire " ar trebui sa fim recunoscatori sau sa recompensam noi gameshop ca am primit BFBC2 la lansare sau cu 1 zi innainte " . WTF recompensa si recunostinta mea pt gameshop consta in faptul ca am fost multumit de ei si am cumparat in continuare . Normalitatea inseamna ca lucrurile sa se intample asa cum trebuienu invers .
Consider ca Razvan , cel putin nu mai are nici o datorie morala fata de mine . Saracul om , macar are o zi plinasi sigur ajunge sa ia un algocalmin pana la sfarsitul ei
Bafta