Single post: Brian Farrell: Preturile jocurilor sunt prea mari !
-
Member

Originally Posted by
razvanrazy
Mie nu mi se pare ceva atat de tare. De ce ? Pentru ca daca se vor lua dupa ei, ceilalti poate vor scoate jocul pe disc in proportie de 70% si daca vrei si sfarsitul jocului, mai ia 3 dlc-uri care, la un loc, fac tot cat jocul full. Iar pe langa alea 3 dlc-uri pentru finalul jocului, hai sa ne mai bage inca 2-3 cu nivele noi/arme/masini/trasee.
Din cate imi aduc aminte, Assassin's Creen 2 avea 2 missing segments care, daca vroiai sa le joci, trebuia sa cumperi cele 2 DLC-uri (nu am jucat jocul). Asa ca astfel de practici se gasesc si la jocurile full price.
Cat despre finalul jocului ca DLC, sa fim seriosi, criticii ar calca in picioare jocul respectiv si nu stiu cine s-ar atinge de el.
Ce face THQ mi se pare inviorator pentru o industrie care stie doar sa se planga de rata pirateriei si sa isi aleaga singura preturile (adica mari) pentru ce vinde (vezi MW2 varianta PC la 60$ si DLC-uri la 15). Cred ca o sa cumpar jocul numai ca sa sprijin ideea, cu care, pe langa Firefall si League of Legends, face viitorul sa nu para atat de negru.