Single post: Assassin's Creed 2
-
Senior Member
am terminat AC2 impreuna cu cele 2 dlc-uri - battle of Forli si Bonfire of Vanities si ma declar multumit pe deplin de joc. Nu am facut toate side quests, mai am vreo 30% din joc. Dar felul cum se misca personajul principal este foarte natural. Si imi place ca fiecare orasel e reprodus cu aproximatie dupa realitate. Venetia si Florenta sunt excelent redate. E un joc care m-a facut sa il joc fara sa ma plictisesc. Gradul de dificultate e usor cateodata, dar alteori e enervant de greu. In special DLC-ul cu Savonarola mi s-a parut cam greu la unele faze pentru ca trebuie sa stai tot timpul stealth. Zici ca jucam Commandos pt cine isi aduce aminte seria de pe PC.
Locatiile secrete sunt foarte frumos create, in special biserica San Marco din Venetia. Bug-uri eu nu am intalnit in joc si am jucat cu voice-ul pe italiana si cu subtitrari in engleza. Credeti-ma , are alt farmec.
Astept AC:Brotherhood cu nerabdare, din acest motiv am si tras tare sa il termin, cred ca am jucat vreo 20 ore(aproape) in total. Ca sa nu cumva sa nu pot savura Brotherhood ca nu am jucat AC2.
Pt cei care nu l-ati jucat inca, vi-l recomand pt ca e un joc f bine facut si se gaseste la preturi foarte mici pe piata.