Single post: Fable 2 DLC apare saptamana viitoare
-
Member

Originally Posted by
MonkY
Thx for the news. Dar please read the
Rules ! Cel putin prima poza atasata unui news trebuie sa aiba 1280x720. Daca nu exista ceva legat de news-ul respectiv, se face rapid ceva in Photoshop (de preferat profi si nu rapid

). Totodata, iti recomand sa nu mai dai copy/paste din Word, IE sau orice altceva, intrucat apar introduse tag-uri de FONT si alte jucarii care strica formatul. In cazul tau, a aparut un FONT=Arial. E foarte usor sa scapi de formatare de obicei. Selectezi textul si apesi pe primul buton (in Advanced Editor - Remove Text Formatting). Bafta !
Thx for the tips. Nu am dat copy/paste de nicaieri... am dat copy paste la news-ul care era in engleza, apoi l-am tradus direct aici, nu am mai stat cu word si alte prostii. Pana acum stirile le-am scris cu Arial si credeam ca asta era fontul default. O sa fac cum ai zis, mersi ca m-ai anuntat 
LE: Acum am vazut ca mi s-a dat edit: "Adresa blogului: Fable 2 Development : Release Date of Knothole Island" Nu era ok daca linkul era in cuvantul "a confirmat un developer de la Lionhead pe blogul lui." ?