Single post: Action Figures

1. #42 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Deci astia de la Blizzard fac niste figurine fenomenale!Nu stiu ce parteneriate or avea de le creeaza dar sunt super realizate si foarte detaliate,nu cum fac altii de nu sunt in stare nici sa le vopseasca cum trebuie...
    GeOKeR, seria WoW este facuta de DC Unlimited / DC Comics, care nu mi se par nici pe departe la acelasi nivel cu Sideshow, McFarlane, Kotobukiya... dar, trebuie sa tinem cont ca totul tine de cat de multi bani se investesc. Pentru ca e simplu. Si eu, Xulescu, ma pot duce la Neca de exp. sa comand 100.000 de bucati cu un model de-al meu facut in 3DS. Insa daca le comand sa iasa la 2 dolari, de 2 dolari le vor face (crappy). Sau daca skilurile mele de 3DS sux, atunci sux vor fi si figurinele.

Mai este si altceva. Figurinele de la Blizzard sunt mai mult statuete decat toys. Nu au articulatii, joints, nu prea le poti pozitiona, si mai ales pentru cei mici, nu te poti juca cu ele. De aceea dealtfel sunt si atat de ok la pret (fata de altele). Dar in rest, da... arata superb.

Favoritii mei din Seria 1 sunt Orc Shamanul si Undead Warlock. Din Seria 2 must have sunt clar Human Warrior si Draenei Paladin, iar din Seria 3 nu voi rata Undead Rogue, Draenei Mage si Human Priestess
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Monky... mai da-mi si mie cateva sa ti le tin.. promit sa am grija de ele pana le vei vrea inapoi
    Nuuu, ca se joaca vacutza cu ele si sigur nu le mai vad

P.S. Some more action figures...
    Attached Images Attached Images rb00299_2.gif rb00306_2.gif 33755_blowup.jpg maxfactory_mai-20hiranui30cm-20.jpg mm5_t800endo_photo_02_dp.jpg review_12maul_1.jpg review_asajj_large.jpg review_htendo_1.jpg review_jawsmaq_1.jpg review_lurtz_1.jpg review_medixwolverine_1.jpg review_vcdyoda_14.jpg