Single post: Tigara electronica
-
16-11-2010 03:56 #3751 SP
Junior Member
Buna ,pufaiala" la toti...Ma ajutati va rog,sa fac si eu la fel? :))
Acum am terminat de citit fiecare pagina a acestui forum si acum...dupa 5 ore
am terminat. Insa...par mai zapacit decat eram inainte.
Fumez 1 pak si 5-10 tig/zi Marlboro lights si as dori o etigara care sa imi ,,satisfaca" acest narav.
Acum...nu stiu care ,,model" de tig sa aleg dar mai ales de UNDE?...am dat cautare pe google de genu; Joye 510 LR + bat Joye 510 XL ( prima din rewievul lui Monky) etc.....dar singurul site romanesc care sa dea asa ceva e v.... c.... b si din cate am citit aici....nu are nush ce reputatie.
M-am oprit o clipa si la 801....insa...pare prea ,,tare" desi desigur ca , caut durata buna a atomizatorului+bateriei+ satisfactie.
AM vazut ca nu s-a prea vorbit despre modelul TECC TORNADO E-Ni care il gasiti cu usurinta pe un site romanesc....si care mi-a atras atentia.Insa pe acel site nu gasesc atomizator de schimb(inafara de cel de rezerva din pachet) sau nici vre-o alta consumabila. Acumulatorul pare destul de generos...dintre cele mai generoase chiar....+ are o rata mai buna de functionare zilnica. Are cineva acest fel de tigara?
PS: Daca dati de acest site...gasiti si BAITA CU ULTRASUNETE pt atomizatoare.
Pe un alt site romanesc..www.e-ti...ro se gasesc 3 sau chiar mai multe feluri de DSE901....unde se oferaq garantie pe 3 luni la atomizatoare...iar la baterii chiar mai muilt(fara conditii de genu ca reumplerea sa se faca de la ei).
Va rog sa ma sfatuiti...sincer...acel Tornado tare mi-a facut cu ochiul....poate desi e porea tare.
PPS:Nu gasesc nicaieri baterie Mega XL eGO...si nici atomizatorul acela LR despre care vb Monky.
PPS: Ar avea vre-un efect benefic acea ,,baita" cu ultrasunete pt atomizatoare?
Va rog...help me...nu dau de nici un site...ce sa zic de mai multe unde sa pot compara preturile......va rog niste siteuri serioase...care dau garantie de preferat si niste modele care sa ma tina o zi bateria si atomizatoarele. Va Multumesc din suflet.
Scuzati-ma dar m-a zapacit rau de tot aceste 187 de pg...in 5 ore
.....
Daca vreti PM me. MS!