Am jucat si eu cam 3-4 meciuri, din lipsa de timp (si AC) n-am reusit sa joc prea mult... Jocul este mai bun decat orice FPS aparut in ultimul timp, nu cred ca un CoD sa Battlefield (mai ales ultimele 2-3 CoD/Battlefield) se poate compara cu jocul asta. Mediul dinamic (nave aflate in timpul unui atac, praf, bucati de metal etc.), hartile foarte bine construite, grafica impecabila (chiar daca e Beta, arata mai bine decat multe alte jocuri, unele lansate in 2010), n-am dat de niciun bug inca. Noul sistem de avansare in nivel mi se pare OK, iti da posibilitatea sa incerci orice clasa de la inceput cea ce e foarte bine. Sincer sa fiu m-am temut foarte tare de controlul "modificat", din fericire s-a pastrat acea senzatie de greutate pe care a avut-o si KZ2, dar a disparut lag-ul. Alte 2 lucruri care-mi plac foarte mult: EXO-ul (e relativ sa joci impotriva lor, dar cand reusesti sa dai de unul... faci prapad) si reactorul (nu stiu exact pe ce harta e, dar feeling-ul e demential...). Pana acum este un candidat serios la GoTY.