Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii
-
24-11-2010 15:38 #3493 SP
VIP Member

Originally Posted by
alex_tzyku90
donely am si eu o intrebare...prin ce zona locuiesti....si cam cand as putea sa vin pt ca vreau sa-mi faci si mie update cu ultimul LT+ la un xbox360...multumesc anticipat
La cine a fost consola modata?
Pentru cei care au deja consola modata cu un FW mai vechi si consola a fost modata la mine, update cu noul FW LiteOn iXtreme LT+ costa = 40 ron !! Daca nu a fost modata la mine si nu ai binul original la el si ai Fw LT, atunci update-ul costa 80 ron si trebuie intervenit si hardware asupra dvd-rom ca sa putem citi key-ul
---------- Post added 24-11-2010 at 02:38 PM ----------

Originally Posted by
alexdante
cu acest lt+ se poate moda si xbox 360 slim ? consola o voi achizitiona la inceputul lui decembrie...
ms
NU. Scrie clar in info. Pentru slim mai dureaza un pic.
---------- Post added 24-11-2010 at 02:39 PM ----------

Originally Posted by
Dasani
La 360 cu dvdrom samsung cu firmware 1.61 le poti face noul update?
NU
---------- Post added 24-11-2010 at 02:39 PM ----------

Originally Posted by
sayajin
Salut Donely! Am modat mai demult xbox-ul la tine si vroiam sa te rog sa imi trimiti si mie adresa ta ca nu o mai stiu. Multumesc!
Ai PM