Quote Originally Posted by dogdan View Post
pai copii de 12,13,14 ani nu ar trebui sa joace jocuri rated mature ,ao ,18 .faptul ca se bateau asemananduse cu personaje din Street Fighter nu spune nimic la fel de bine se puteau bate asemanaduse cu personaje din desene sau filme.hai sa nu ne grabim sa dam vina pe jocuri aceste probleme mai degraba consider ca vin di educatia de acasa.ca exemplu eu la 14 ani ma jucam jocuri cu mult gore nici nu stiam de ratinguri, ma uitam la filme 16+ si am iesit ok ,nu am omorat pe nimeni nu am intenti criminale in RL cel putin si asta se datoreaza din cauza educatiei oferite de parinti ,cred eu si de labilitatea psihica a fiecarei persoane.GTA san andreas dar mai ales GTA4 il consider destul de real pt. ca mori foarte repede ,in timpul impuscaturilor trebuie sa stai mult timp ascuns si sa tragi ceea ce mi se pare foarte real, nu ca in multe filme de la hollywood unde un tip merge pur si simplu printre 20 de tipi cu arme si el ii omoara pe toti iar ei trag tot pe langa in cel mai rau caz il nimereste provocandui o rana superficiala in brat.serile delta force m-i s-au parut iarasi reale.

Foarte adevarat ce spui . Cred ca pana la urma educatia si ce vezi in casa te markeaza mai mult decat jocurile dar sunt si nebuni gen pustiu de 16 ani din state kre a plekt la vanatoare prin liceu k asa vazuse el in Unreal TOurnament ... so . Dar sunt si unii cu probleme psihice . Am Gta4 dar nu l-am incercat sincer nu prea ma atras ma asteptam ca de data aceasta masinile sa fie adevarate (brand-ul)