Single post: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii
-
09-12-2010 08:27 #3668 SP
VIP Member

Originally Posted by
f1r3
Don cat costa downgrade + ps3usbjailbreak?
100 ron E3card jailbreak si daca iti fac eu tot inca 60 ron
---------- Post added 09-12-2010 at 07:28 AM ----------

Originally Posted by
taurinio
Donely, esti intradevar THE CHIP MASTER. Totul merge perfect, downgrade, jailbreak, etc. Mii de multumiri.

Multam mult
---------- Post added 09-12-2010 at 07:33 AM ----------

Originally Posted by
photo
Cine ma poate ajuta va rog intro problema?
Am luat azi de la Donely un PS3USBJAILBREAK pt un downgrade de la 3.50 si ulterior jailbreak, am urmat pasii de pe situl lor insa in momentul care trebui sa scrie flashul de 3.41 stau cu el deschis de 30 min si tot ce se intampla este ca vad ledul de la sursa de power cel verde luminand intermitent.
Comandante ai programat jailbreak-ul prima data cu hex-ul de downgrade ? Ai descarcat pachetul DGF cu fisierele Lv2diag.self FILE 1, Lv2diag.self FILE 2 si Modified 3.41 PUP din link-ul pus de mine ? Ai urmat toti pasii aceea ? Si eu am facut downgrade ieri la 3 console fara probleme si inca cineva care a postat mai sus ca a decurs totul ok.
---------- Post added 09-12-2010 at 07:34 AM ----------

Originally Posted by
darkaurora
Don,un PS3 Slim cu fw 3.50 se poate moda cu noul jailbreak? Daca da,cumpar unu urgent!
Da se poate moda si cu noul E3card jailbreak si cu cel pe care il am acum in stoc dara care cred ca se epuizeaza astazi. Pentru cel nou ne auzim de luni incolo.