Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
09-12-2010 19:44 #5233 SP
Senior Member

Originally Posted by
muggs
Are dreptate Rvss, FC e as good as it gets, unde lucrez eu se trimt zeci de scrisori/documente zilnic prin ei, fata de cele 2 firme cu care se lucra inainte e lux.
Mate.. din moment ce ai mai multa experienta cu Fanaticii decat mine.. te cred pe cuvant /va cred de fapt, valabil si pentru RaverX/
Dar, daca o sa te uiti asa cateva pagini in urma chiar pe threadul asta, o sa gasesti destule.. neajunsuri sa le zicem asa ale baietilor semnalate de userii CG.
Daca sunt cei mai buni asta, dupa parerea mea, inseamna ca-si surclaseaza rivalii, nu neaparat ca sunt si profesionistii perfecti. Sunt chestii diferite. In fine, la mine n-a fost vorba decat de un incident minor.. de care am ales sa fac putin haz ieri.. si azi.. si nu sunt 100% sigur ca intentia mea a fost perceputa ca atare de toata lumea 
Dupa cum ziceam, jocul a ajuns aseara, nu-i bai ca a intarziat cateva ore ca oricum pana cel mai devreme la Craciun nu vede consola si, evident, n-am ramas marcat de faptu ca soferul de la Fan a fost putin impertinent. Ba mai mult, dupa cum am zis putin mai sus, dupa ce a anuntat Razvan ca e RDR in stoc am si dat comanda. Go figure