Single post: Pandemic Studios Brisbane Inchis

  1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

    Pandemic Studios Brisbane Inchis

    O sursa de incredere le-a relatat celor de la Kotaku ca Electronic Arts a renuntat la biroul din Brisbane al companiei Pandemic Studios. Developer-ul australian era cunoscut pentru Destroy All Humans! si pentru un joc Batman desper care nu se stiu prea multe. Se pare ca angajatii nu au fost dati afara de EA Games (care a cumparat Pandemic in 2007 impreuna cu BioWare). In schimb acestia au fost "eliberati", cu posibilitatea de a-si pastra IP-urile originale si echipamentele.

    Se pare ca miscarea a fost mai mult de genul "Gasiti-va publisher nou. Mult noroc". Din fericire, nicio alta mentiune nu a fost facuta despre studioul din Los Angeles al companiei.

    Se pare ca Pandemic Studios Brisbane lucra din greu la o adapatare a filmului din 2008, The Dark Knight (). Desi nu a fost facut niciodata oficial proiectul a fost anulat. O alta sursa familiara acestui incident a spus ca lipsa unei directii si un buget masiv deja cheltuit i-au convins pe cei de la EA sa renunte la proiect.

    De asemenea, in prezent studioul din Brisbane lucra la un "open world reality show" numit The Next Big Thins pentru Wii. Nu se stiu daca munca la acest proiect va continua dupa ce nu vor mai apartine grupului EA.

    Speram ca in viitorul apropiat EA Games sau Pandemic Studios sa arunce mai multa lumina asupra acestui caz.
    Attached Images Attached Images brisbaneclosed.jpg