Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Xbox 360
-
12-12-2010 21:17 #8982 SP
Junior Member
Bine v-am gasit. sunt nou pe forum, de 3 zile am achizitionat de pe emag o consola slim 250G si de pe ebay un senzor kinect, consola se comporta perfect, in 3 zile am terminat si singurul joc care il aveam, COD black ops, xbox live fare toata investitia...senzorul kinect nu e cine stie ce, nu cred ca isi merita ,deocamdata banii, e o distractie putin cam scumpa, dar e ok...daca esti genul care nu pre face miscare de lene sau altceva, acu ai ocazia sa te misti intr-un mod mai funny, problema e ca dupa 1-2 ore de zbenguit te plictisesti de jocurile kinect. dupa 3 zile de folosire intensa pot sa spun ca o investitie de 14 mil+8 mil...isi merita toti banii.
As vrea sa stiu de la cei mai experimentati care e cel mai eficient mod de ati achizitiona jocuri, cu puncte microsoft sau direct jocul din magazin.
Daca ma puteti ajuta cu o explicatie care sunt pasii de urmat pentru a cumpara puncte microsoft...e o chestie rapida..platesc=primesc punctele in aceasi zi? sau cum e?
multumesc si sarbatori fericite la toata lumea