Quote Originally Posted by Wargasm View Post
N-ai bani sa intretii un copil, nu-l face. Nu trebuie ca eu si altii acum sa-ti platim tie indemnizatia nesimtita timp de 2 ani de zile, sa huzuresti in fata televizorului sau a consolei.
Cate manevre se fac inainte de intrarea in concediul post natal, cand deodata se mareste salariul, ca apoi sa beneficieze de gologani moca. Nici pe vremea ceausestilor nu se statea 2 ani.
Dupa gandirea ta, ar trebuii toti sa stea acasa, nu? Sa crestem 500 de boraci si sa nu mai servim munca in veci.
Deci nici nu am cuvinte pentru cat de ingusta este privirea ta asupra subiectului, se vede ca nu ai avut de a face cu cresterea unui copil si nu stii ce presupune aceasta.

Quote Originally Posted by Wargasm View Post
Pana la urma, de ce tot eviti comparatia cu vestul? Cand iti convine, aduci argumentul in discutie (salarii), cand nu-ti convine il eviti si tot la salariu te referi (dublu standard?). Ca aia au salarii, asa si? Tu nu poti sa ai sau ce? Pai cu atitudinea asta tipic damboviteana, normal ca nu o sa se ajunga la salariile lor. Sunt mai multi pensionari si asistati decat salariati. Cum ai vrea sa creasca economia? Din stat acasa si vanzari de imobiliare?
Iti cam place propaganda antenelor
Propaganda antenelor ha... a fost buna asta, nu, sincer nu cred mai nimic de la nici o televiziune deobicei le ascult pe toate si trag o linie cam pe la mijloc si pe baza verificarii anumitor fapte, cat imi sta in putinta, numai dupa aceea imi formulez o opinie, dar tie vad ca iti cam place propaganda Balsista totusi, propaganda unor oameni care nici macar nu stiu cat timp au stat sotiile lor sa creasca copiii sau propaganda unei femei care habar nu are ce inseamna sa cresti un copil.

@DeathWings: In cazul tau a fost norocul unui membru de familie de incredere disponibil dar nu toti se pot bucura de acelasi lucru, pana la 2 ani copilul nu stie de el (nu ca ar fii cine stie ce de capul lui dupa dar...) asa ca perioada de 2 ani mi se pare normala si nu este atat de simpla cresterea unui copil pe cat credeti... si sincer numai un parinte iresponsabil si-ar lasa infantul pe mana unui strain.