Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Ne-omul din spatele controllerului
-
Senior Member

Originally Posted by
Chifteluta
Acum..., sa ma scuze vreun moderator daca-l deranjez, dar... "ffocus", esti PROST. Crezi ca daca pleci unde visezi tu oamenii sunt altfel? Eeee, o sa ai o mare surpriza cand vei constata ca daca faci prostii de genul sa dai conturi, parole, pini sau alte forme de acces in viata ta, aia te vor jumuli pana la refuz mai dihai ca Romanasii nostri. De la Romani mai vezi un codru de paine si un pahar cu apa, de la aia NIMIC. Nu zic ca noi nu avem uscaturile noastre, dar cel putin in jocuri Romanii mi s-au parut cei mai fair play gameri. Si pe langa jocuri, OAMENI de bun simt. Nu "ra_zeul" te-a furat. Ai dat cu mana ta ce ai dat. Ca si "ra_zeul" este o jigodie, asta este altceva. Gandeste-te ca nicio instanta de pe lumea asta nu ti-ar da dreptate atata timp cat tu, cu mana ta, ai dezvaluit informatii personale. Daca vroiai ceva, cumparai. Inseamna ca si tu ai vrut lucruri care sa le iei de pomana, fara sa dai niciun ban. Deci esti in aceeasi galeata ca si el. Adica tot "cocalar". Si chiar, n-am inteles nimic din povestea asta.
interesant punctul tau de vedere, dar aproape in totalitate gresit. si iti explic imediat de ce. unu la mana, eu NU am cerut absolut nimic si chiar daca as fi cerut, era vorba de un schimb nu de pomana. doi, prefer civilizatia si sentimentul ca iti poti lasa navigatia si snowboardul pe masina fara a te gandi ca dispar instant sau ca ai parcat 5 minute pe locul unui dobitoc sau ca ti se da paine la magazin cu mainile infecte, decat un codru de paine si un pahar cu apa. si trei, cred ca ai inteles perfect despre ce s-a intamplat, pari un tip inteligent nu prost.