Uncharted 2 nu va avea nici o grafica mai tare decat 1-le sau alte jocuri iesite pe PS3. Nu are de unde, forta grafica (maxima) fost atinsa chiar de mult la PS3. Poate ca sa se mai poata stoarce 1 procent sau 3 cu ajutorul procesorului, care intr-adevar e foarte puternic si sa il puna pe el sa munceasca pt. a amai procesa o textura, doua in plus. Dar in ce priveste placa grafica, asta e moarta de mult, nu mai sperati. Daca am inteles bine GPU din PS3 ar echivala cu un 8600 de la nVidia, iar din aceasta placa s-a stors de mult si ultimul poligon, believe me.
Daca tot sunt la capitolul "grfica PS3", eu cred ca daca in 2012 nu vor scoate PS4 nu se va mai uita nici dracu la PS3 dintre cei care sunt inebuniti dupa texturi si detalii grafice. PC-ul deja il macelareste pe partea grafica, dar doar in putine cazuri ne putem exprima atat de transant. Asta e si norocul nostru, ca sa zic asa, developerii nestrofocanduse sa ne 'sparga ochii' cu detalii grafice la fiecare joc, ei mai avand si alta treaba...e de munca frate daca vrei sa vezi si musca cum iti trece pe langa ureche.