Single post: Istoria ta in materie de console (cum ai devenit jucator pe consola)
-
Senior Member
Imi aduc bine minte cum mi-am cumparat prima consola. In primu an in care am fost intr-o tabara pe cand aveam 6 ani i-am vazut pe cei cu vreo 3 ani mai mari cum se jucau pe gameboy-ul lor color (stiti cu totii ce o sa zic) pokemon. Ba chiar unul avea un LED ca sa vada seara mai bine butoanele and stuff. Am ajuns acasa, inainte de Craciun, si guess what, m-a luat tata in Unirea si spre surprinderea mea, am primit un Gameboy Color + 3 jocuri. 1 era Pokemon, 1 era Indiana Jones dar care nu mi-a placut pentru ca era prea greu pentru mine si al 3-lea Duke Nukem (care mai tarziu ajungea sa devina idolu meu
). Dupa vreo 2 ani am crescut, am abandonat gameboyul si m-am apucat de PC Gaming. Astfel a inceput obsesia mea pentru racing games, incepand cu Nascar 98 care m-a uimit. Dupa am ajuns la stadiul consolelor, reusind sa ii pacalesc pe ai mei parinti sa imi ia un PS2, explicandu-le ca sunt jocuri mult mai bune, apar mai repede si ca sunt si exclusivitati. Cred ca PS2 a rezistat un an pana cand am fost in Spania, la o academie de tenis si am vazut la unii PSP-ul. Curios ce se jucau, acestia imi spuneau mereu ca ascultau muzica si ma ofticam. Asa imi ia iarasi tata o consola portabila, primele 2 jocuri fiind F1 06 si Virtua Tennis 2009 (pe care le mai am si acuma). Oriunde mergeam, era si PSP-ul cu mine, pana in vara lui 2009 cand am primit cadou un XBOX360 pentru ca am intrat la un liceu ff bun. Greseala mea a fost ca l-am modat. Mi-am dat seama ca nu e bine ce fac si drept dovada m-am schimbat. In martie sau aprilie anul asta am trecut la PS3, si recunosc ca imi place mult mai mult decat XBOX-ul probabil pentru ca am si mai multi prieteni, si mi-am schimbat si mult iubitul PSP1000 (modat, desigur) cu un PSP Go care nu pot sa zic ca imi displace. Era sa uit si Wii-ul, care mi-a placut circa 2 saptamani, drept dovada vedeti anuntul meu mai de jos. Well, cam atat pot spune despre istoria mea
. Hope u like it