Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Coltul de rai al consolistului
-
21-12-2010 16:47 #1553 SP
Member

Originally Posted by
muggs
Mie mi se pare obositor sa stau cu privirea in jos la un ecran..mai ales cand ma joc dar na..to each his own ! Mansarda e misto.
Fiind mansarda evident ca tavanul e mai jos,tv e 60inch,nu-mi incapea daca l-as fi pus pe un stand,poate unul la comanda dar nu ar fi fost mare diferenta.Oricum coltarul care nu se vede in intregime si tot ce mai,fotolii una ala sunt f joase si ele si e ok.Cel mai important referitor strict la jucat e ca folosesc acel scaun alb care se lasa pe spate cand stai in el,te uiti f putin in jos,e chiar f odihnitor.Din cate stiu eu e mai obositor sa te uiti in sus,si asta nu e parerea mea,chiar cei ce vand tv urile sugereaza...

Originally Posted by
Raskolnikov1944
Mi se pare mie sau e foarte mult praf, mai ales in zona TV-ului? Pozele nu sunt foarte clare.
E destul praf,nu am terminat inca in restul casei pe jos si se cara/intra mult praf si tot din acelasi motiv nu am timp sa fac zi de zi curatenie.Si crede-ma,cand mai vin prieteni la un fotbal,un rachiu ramane jale in urma,acum inca e ordine.Acum nu zic ca e ok sa fie mizerie insa am conceput mansarda cu gandul la burlacie vesnica deci nu stau dupa praf cu lupa,recunosc
O sa revin cu niste fotografii de calitate mai buna cand mai aranjez,intr-adevar sunt neclare,nu sunt facute cu aparat foto.