Single post: Gran Turismo 5
-
22-12-2010 10:04 #2775 SP
Senior Member
Eu am avut GT-R Black Mask, l-am facut de vreo 600 cp, ma enerva cum mergea, subvira foarte mult, in plus nici nu puteam participa in seasonal cu el, l-am vandut, am luat un Gt-r V-spec 09, avea 478cp, l-am adus la 492cp, close ratio gear, stage 3 weight, aero parts, etc. Nu imi place cum arata (jantele sunt oribile, eleronul spate zici ca e de planor, evacuarea e urata, mai frumoasa la Gt-r-ul normal, dar merge perfect acum). I-am scazut garda la sol la minim, am intarit amortizoarele spate si le-am facut mai moi pe fata, ca sa imprim un efect supravirator, am scapat de subvirare.) i-am pus racing-medium - m-am zgarcit si m-am gandit sa ii schimb uleiul. Culmea...dupa aceasta operatiune.....masina avea 508 cp, asa ca adio seasonal.Cum vine asta? masinile noi sunt in rodaj si dupa o perioada le creste puterea?! am patit si la Ferrari 430 Scuderia, aveam 666cp si dupa mai multe curse aveam deja 680cp. Asa ca o sa cumpar si un GT-R normal, de care nu ma ating, sa fac si eu Seasonal ...ca ala era scopul.
Recomandati o masina buna sa fac Like the Wind ......m-am gandit la Veyron cu elemente de aerodinamica...merge? sau sa incerc cu Jaguar xk13 RC Chrome? Cu Nissan-ul ma fac aia, cu Ferrari nu pot sa ii dau blana ca o ia spatele razna. Mai am un Golf IV Stage II R32 de 700cp, cu ala ma tin dupa ei, dar e cam dezastru la curbe.