Single post: Mass Effect 2
-
Member

Originally Posted by
istrategie
Grafica din demo nu va fi cea finala din ce se vede in video. IGN-ul are varianta finala si arata mult mai bine decat demo-ul.
Defapt este un singur demo, acelas pe care il au si IGN si toti ceilalti si care este exact aceasi distractie care va fi si in jocul final. Poate nu va intereseaza asta pentru ca e ceva trivial, dar pe forumul BioWare (unde imi fac eu veacul o gramada) s-a tot dezbatut situatia dubioasa a graficii pana mi s-a urat. In final lumea s-a prins care este exact situatia, comparatia de pe Lens of trooth este intr-adevar valida insa pune varianta de PS3 intr-o lumina mai proasta fiindca se concentreaza foarte indeaproape pe aspecte de care in ansamblu s-ar trece cu vederea. Pe NeoGaf este aceiasi chestia insa acolo capturile prezinta situatia la modul mai general si din cauza asta nu se vede discrepanta aceea.
Cel mai bine prezinta situatia oamneii de la Digital Foundry.
Mass Effect 2 demo: PS3 vs. Xbox 360 - Page 1 | DigitalFoundry | Eurogamer.net
Desi au facut si ei o mica greseala intr-o concluzie pe care au tras-o fugitiv, sunt de departe cei mai profesionali pe partea asta de comparatii tehnice si va invit sa cititi daca va intereseaza cu adevarat chestiile astea triviale.
Cat despre cei de la IGN, desi au avut si ei acelas demo s-au urcat pur si simplu la bordul hype-train-ului generat de faza cu engine-ul de ME3 si cum au vazut ca lumina si umbrele cad altfel in varianta de PS3 au tras concluzia pripita ca e o imbunatatire tehnica si-au mers mai departe. Ei sunt cam praf pe partea tehnica si nu au facut niciodata o astfel de comparatie profesionala.