Eu unul nu va inteleg, am auzit aici ca este de porc ca atunci cand sta cineva la aspiratie( in realitare nu a facut nimeni asta, neavand unde, cum si cu ce) de parca asta a facut toata viata si e expert, ca si cum e obligatoriu ca cel din fata sa se lase depasit, e de porc daca incearca sa inchida unghiul si sa nu-l lase pe "aspirant" sa treaca. Va amintesc ca asta e o regula de baza in orice cursa sportiva, la start incerci sa ocupi o pozitie f buna prin demaraj si "fondare", mers in zig -zag, tot pt a nu fii depasit.

Daca nu ai reusit cu un demaraj bun sa castigi o pozitie buna, e esential ca in primul viraj, sicana, sa incerci o depasire a adversarului sau una multipla. Ca se intampla incidente, este ceva normal, peste 40% din cursele de formula 1 au incidente la start sau in primul viraj, acolo se regasesc cei mai buni piloti ai lumii, nu?
Alta problema sunt depasirile pe traseu, in ac de par sau sicane, nu neaparat viraje de peste 60% graduatie, nu de multe ori l-am vazut pe Shumi( il dau ex pt ca il stie toata lumea) cum inchidea cu incapatinare toate unghiurile celui din spate cu riscul unui acrosaj, pt ca acest lucru se intampa atunci cand cel ce incearca o depasire o continua chiar si cand avea unghiul inchis, si inevitabil se produce o ciocnire. Asa se intampla si aici in GT cu noi.

Ne plangem ca muierile ca nu ne-a lasat x sa-l depasim si nu tinem cont ca poate am fortat noi depasirea pe o trasa care s-a inchis existand doar riscul unei coliziuni. Asa e in tenis, ce sa-i faci, e competitie, si in cea auto e una murdara , stiti asta daca sunti fani si urmariti aceste evenimente, va amintesc de duelurile Sena- Nigel M, iesea cu scantei la propriu.

A te lasa depasit doar ca esti cu un tur in urma nu este oblicatoriu, poate e o conduita semi-morala , ca sa inventez temporar un cuvant nou, daca ai de depasit un intarziat si nu te lasa pt ca si el trebuie sa scoata un timp bun pt situatia lui din acel moment l( asa e in realitate) o sa o faci atunci cand circuitul iti ofera o portiune in care nu poate nimeni sa-ti inchida trasa de incadrare pt depasire,toate circuitele au portiuni de acest gen, asa se face si e ok.

Cam asta e, tineti cont ca e un joc si aici totul e permis, nu e nimeni ranit, mort sau cu o paguba in buzunar dupa ce termina o cursa, nu fiti atat de vehementi sau superiori fata de ceilalti.
Deja sunt jucatori ce se cred piloti profesionisti, asa-ti vb pe forum dupa ce termina de jucat.

Mii de scuze daca v-am deranjat si distrativa, nu va luati la harta aiurea.