Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Xbox Kinect VS PS3 Move
-
Banned

Originally Posted by
PSPGo
Nu am bani de ambele. De unde atatia ? Da -> m-am uitat la exclusivitati: PS3 sparge X360 in exclusivitatile de jocuri de pe Joystick. Acum: dupa cum am spus:
1. Vor aparea Shootere pentru Kinect ?
2. PS3 > la un joc de Soccer sau chiar la un Fihgt -> Daca vrei sa dai cu piciorul poti ? Sau daca nu ai Move in mana nu ia camera ?
3. Cum joci un joc de masini dupa Move ?
Uitati o serie de 3 intrebari foarte interesante...
Momentan exclusivitatile Kinect VS Move sunt cam egale, dar dupa parerea mea Kinect are exclusivati mai bune.
1.putin probabil
2.Cum sa dai cu picioru cand Move-ul il tii in mana ?camera Eye te detecteaza dupa senzorul din Move(pe care il tii in mana)...si nu, daca nu ai Move-ul in mana nu te poate detecta..
3.deocamdata nu se poate..si personal nici nu cred ca se vrea acest lucru..de ce sa te complici cu Move-ul cand poti sa-ti cumperi un volan..