+ Gameplay /chiar daca a imprumutat tot ce e mai bun de la GoW, a facut-o cu stil / + Grafica /senzationala, truly shines in prima jumatate a jocului/ + Personaje /worthy mentions pentru Patrick Stewart si Baba Yaga/ + Inamici variati si boss fights /done right / + Puzzle-urile /Music Box FTW / + Relic powers + Lung /plus Trials, a caror dificultate creste gradat/ + Finalul /apoteotic / + No bugs /deloc, de niciun fel/
+/- Muzica.. e ok, dar, la cat de lung e jocul, devine repetitiva destul de repede si dupa inca ceva timp chiar enervanta +/- Prestatia lui Robert Carlyle /din pacate, in mare parte, a interpretat rolul lui Gabriel fara prea multa pasiune. Pacat/
- Camera fixa /in contextul in care right analog stick nu e folosit la nimic - nici macar pentru dodge /
Unul dintre cele mai lungi 3rd person action-adventures pe care le-am jucat. A fost primul meu Castlevania si mi-a placut la nebunie. Poate ca producatorii au aglomerat cam multe elemente si pe unele le-au dezvoltat prea putin pe parcursul jocului /cu toate ca e foarte lung/, dar, ce mai, e foarte bun si curat executat /bug free/. Iar finalul.. a la Highlander.. si cu dracu'.. are you fckin' kidding me?!