Atentie la concernul thehut!

de 2 luni de zile absolut toate comenzile au venit din depozitul din Guernsey. pt cine nu stie aceasta zona este outside EU

pe langa intarzierile datorate aflarii in afara uniunii, ajung si in vama. pt a evita neplaceri in vama, aveti optiunea de selectare cand faceti comanda GIFT (nu cea de impachetare) astfel nu va va trece suma pe declaratia CN22

personal am avut toate comenzile ajunse la minim o luna de la dispatch. stiu ca vor sari unii sa argumenteze ca lor le-a ajuns 1-2 comenzi in 6 zile din uk. volumul meu de comenzi este mare de la cele 2 situri si daca intr-adevar s-au axat doar la livrare din Guernsey este echivalent cu asia

retineti la comenzile de peste 20lire sa bifati Gift pt a nu avea surprize

cat despre paypal este un lucru bun pt ca au implementat. dar prevad o mare de claimuri si posibilitatea sa nu mai trimita deloc aici

cat despre posta romana ca o paranteza repet. la noi treaba merge mai bine decat afara. in decembrie cel putin nimeni sa nu aibe pretentie sa ii ajunga in cateva zile. eu inca astept comenzi din decembrie

de la noi cand am trimis afara s-au miscat nesperat, si nu o data. in nici 12 ore deja era iesit coletul din tara. cand primesc si mai ales cele cu tracking si le poti urmari, de la 24 ore de la sosirea in BSI (biroul de tranzit) este deja in oficiu sau in vama

@chynagods: daca pe avizul tau scria foarte urgent iti spun eu cum este. ala este al3lea aviz normal. si eu am patit-o pt ca nu a ajuns primul aviz, nu a ajuns reavizarea si a3a oara face alt om un aviz cu foarte urgent. ziele intre reavizari se aduna pt ca nu pot reaviza in urmatoarea zi.

sunt constient ca in tara sunt oficii in care lucratorii nici nu stiu ce este o scrisoare externa simpla macar. pt ca asta este titulatura la ce primim noi. acel small packet de pana in 2kg. nici la mine nu era altfel dar i-am adus pe calea cea dreapta