Quote Originally Posted by simistef View Post
Am o consola PS3 fat legata la un home theater Panasonic PT-850. De curand m-am mutat, si dupa ce am refacut "firaraia" din sufragerie, am avut "placuta" surpriza sa constat ca sunetul din PS3 se aude din cand in cand. Pentru unele jocuri merge, pentru unele nu. De ex : Little big world OK, God of War 3 not ok. Am facut update la consola cu ultimul FW, am refacut setarile dar nimic.

S-a mai lovit cineva de problema asta ? Sunt nou pe forum asa ca va rog sa fiti indulgenti

Multam'
Exact aceleasi simtome le am si eu, singura diferenta e ca am un Logitech Z-5500. Problema nu e de la PS3 sau conexiuni ci de la receiver-ul hometeather-ului respectiv sistemul meu care la fel face. In momentul in care se porneste GOW3 acesta trece de la sursa DD sau ce ai ascultat inainte, STEREO etc, la DTS. Trecerea asta din nu stiu ce motive nu se face corect. Ca sa rezolvi situatia nu poti altfel decat schimband sursa sunetului din telecomanda. Adica de exemplu esti pe AUX IN sau OPTIC IN (depinde cum e la sistemul tau) muti pe USB (daca are) sau orice alta sursa si apoi selectezi din nou AUX IN si va merge. Eu am 3 surse la Z-5500, DIRECT-OPTIC-COAXIAL. Mut de pe optic pe coaxial si apoi dau inapoi pe optic si merge.
Tind sa cred ca receivere-le astea mai vechi sau consola Z-5500 nu stiu sa comute corect semnalul optic digital de pe un standard Dolby Digital pe Dolby True Sound si de asta nu merge pana nu reinitiem din nou fizic conexiunea. Tin sa mentionez ca inainte de Z-5500 am avut un home cinema LG si nu aveam problemele astea. M-a mancat in fund sa trec pe Z-5500 ce sa fac?