Qr21 problema rezolvata
sunt la un italian,deci providerul e de al lor
are cablul de internet bagat in routerul wireless,apoi el are un cablu care si-a conectat la router si portul usb sa aibe internet la desktop,nu asta conteaza,faceam imaginea de ansamblu
eu am laptop,mi-a dat batranul parola sa ma conectez la retea lui de internet,ca sa am net si pe consola am folosit cablul din cutie.are mufele la fel ca,cablul de internet.am facut ICS(internet connection sharing)
dezavantajul e ca trebuie sa tii deschis laptopul si cablul nu e prea lung,deci trebuie sa-l tii la 3 m de consola laptopul
dau copy/paste si nu e cine sie ce tutorial dar e bun pentru ca nu conteaza providerul,conteaza sa ai net la laptop wireless

ai internet la laptop prin wi-fi,dai click pe iconita conexiunii si sub ai OPEN NETWORK AND SHARING CENTER,ai partea dreapta a ecranului MANAGE NETWORKS WIRELESS si ai asa:reteaua la care esti conectat si deasupra ai niste optiuni,click pe retea(cat sa o selectezi)apoi ADAPTER WIRELESS.iti apare o casuta mai mica si te duci la SHARING,bifezi ICS(INTERNET CONECTION SHARING) si alegi sub LAN NETWORKS si asta este tot.
viteza care o am wireless am verificat-o downloadand un torrent,prind maxim 756 kb/s,deci si impartita sau share cu consola,tot e o viteza decenta pentru laptop pe browser cat si pentru consola pe live