Single post: Mass Effect 2
-
20-01-2011 12:58 #1012 SP
Senior Member

Originally Posted by
Raskolnikov1944

Nu mi-ai promis ca jucam Uno tot uichendu'?
...nici nu stiu daca sa ma apuc de el inainte de dead space 2 deoarece sunt ferm convins ca nu mai ies cu zecile de ore din el....
Zi-o pe aia adevarata, mai, ti-ai propus sa scoti la un suc toate fetele din jocul ala lol Numa sa nu nimerim amandoi la aceleasi terase...awkwaaard.
---------- Post added 20-01-2011 at 12:03 PM ----------
In ceea ce priveste engine comparison, miroase tot mai tare a bullsh|t in ceea ce priveste "eh, daca tot aveam engineul de ME3 la indemana, l-am folosit pentru versiunea de PS3 a ME2".
---------- Post added 20-01-2011 at 12:05 PM ----------
Nu as vrea sa-mi fac asteptari prea mari pentru ziua de maine, mai ales ca nu-s din capitala, dar Roiăl Mail zice ca "Your item, posted on 19/01/11 has been passed to the overseas postal service for delivery in ROMANIA." 
---------- Post added 20-01-2011 at 12:09 PM ----------

Originally Posted by
AndyZ
Se pare ca se repeta unele ciudatenii prezente si in cazul DLC-urilor care vin la pachet cu discul. Ce nervi am avut la Dragon Age cu codurile promotionale din carcasa jocului, ioii. Se saturasera si aia de la EA customer support de mine. Au ajuns pana la urma sa-mi bage manual in cont ceva armura bonus si un DLC cu o misiune 
---------- Post added 20-01-2011 at 12:17 PM ----------

Originally Posted by
DrMengele
Este vreo diferenta de content intre varianta digitala care se poate cumpara de pe psn si cea care vine pe blu ray?
In mod normal, nu ar trebui sa fie. Daca te iei dupa toate zvonurile, te apuca panica lol Asa am patit si eu, ca voiam sa-l iau 50-50 cu dante (fara poantele cu psn id fals si alte de-astea lol) si planuiam sa-l am acolo pe hard for ever and ever, sa incerc toate personajele, sa fac platina si alte asemenea. Numai ca m-au speriat baietii si am zis sa-mi iau pe disc, mai ales ca noi, romanii, nu prea avem drepturi pe US store. In caz ca aparea vreo problema cu varianta digitala, ar fi fost mai dificil de rezolvat. La versiunea pe disc stiu clar ca am de cine trage sa-mi rezolve 
Chiar, comparat cu Dragon Age, ME2 cam cate ore ia pana la platina/1000?