Single post: Ultimul joc devorat
-
23-01-2011 13:23 #2391 SP
Member
Uncharted: Drake's Fortune - 

[+] Storyline
[+] Grafica
[+] Gameplay
[+] Sunet
[+] Replay Value
[-] Aici voi mentiona doar unul mare, urmand sa-l detaliez: se vede ca e primul titlu din serie, mi s-a parut oarecum nefinisat la unele capitole. Spre exemplu, de multe ori cand nimeresti capatana piratilor acestia nu mor instant, desi ei, logic, nu poarta casca de protectie, iar dificultatea la care am jucat a fost Medium, nu Crushing. De asemenea, desi era normal sa fie un joc scriptat, da impresia parca de prea multa scriptare. Stiu intotdeauna locurile in care vor aparea inamici. Mai mult, spre deosebire de Uncharted 2, unde de fiecare data cand ajungi la capatul unui obiect (stanca, piatra, ce o fi acest obiect), Nate intotdeauna se prinde de margine, aici daca ajungi la margine s-ar putea sa te trezesti cu eroul tau cazut in gol. Nu se intampla de fiecare data, dar trebuie sa fi foarte grijuliu. Ultimul minus ar fi, dupa parerea mea, amplasarea cam rara a checkpoint-urilor in unele parti, la care mai adaugam faptul ca jocul nu dureaza decat in jur de 10 ore, poate 15 la Crushing, ceea ce este putin pentru un joc Single-Player only, tinand cont ca la vremea sa a fost vandut la pret standard.
Cu toate acestea, pentru anul 2007 acest joc a adus foarte multe lucruri bune, o poveste excelenta, o grafica superba, un gameplay complex format din stealth, gun-play si puzzle-uri, si un replay value foarte ridicat. Nici nu mai are rost sa vorbesc de faptul ca e printre primele jocuri ever care aduc foarte mult o experienta comparabila cu trairea unui film, datorita cutscenes-urilor Motion-Capture, combinate cu grafica de inalta calitate pentru anul sau si personajele reusite integrate in poveste.
Nota mea este 9.5 !
BUKA PINTU !