Faza cu acele CDkey-uri pentru online e chiar destul de bine gandita oarecum pro dezvoltatori, pentru a mai scoate cativa bani de pe spatele gamerilor. Ei au cam observat ca psn-ul e gratuit iar multi detinatori de psn joaca online (fata de xbox live unde ai nevoie de abonamentul gold). Si atunci daca cei de la sony se chinuie sa il tina free (au scos acel psn plus doar ca sa stranga ceva bani pentru intretinerea serverelor), de ce sa nu scoata dezvolatorii niste bani, cerand taxa ca sa ce? sa jucam online, ceea ce am facut-o gratuit pana in ziua de azi?

Daca cei de la sony nu vor face ceva, e posibil ca din ce in ce mai multe firme sa introduca acele coduri de multiplayer... si sa ajungem sa platim ca sa jucam online nu celor de la sony ci producatorilor de jocuri.

De curiozitate, daca exista o persoana aici un xbox360, lor le cer bani pe langa abonamentul de live gold ca sa joace online?
Iar la faza cu jocurile SH, in cel mai bun caz, castiga cel care le vinde daca e putin mai.... intreprinzator sa nu ii spun mai urat, adica cel ce se ocupa cu bijnita.

@AngelicToucH: Merci pentru sustinere. De trofee eu tot nu ma ating, cele care nu le pot face numai online asta e... le las asa. Numai ca se duc si unele platine din cauza asta.

Si sa fim sinceri... vai doamne piraterie... cati dintre voi au windows original, programe originale si altele?