nu va mai plangeti atata de seria FIFA cand majoritatea dintre voi "puneti botul" la ultimele jocuri din seria COD...desi am de an nu se aduc imbunatatiri aproape deloc..sau se fac dupa sistemul :luam ceva din COD 5 si il punem in viitorul titlu(sau sub forma de DLC-cu cel putin 10$)

in FIFA an de an exista imbunatatiri..legate de AI si nu numai...eu de abia il astept pe 12

Quote Originally Posted by Atrium View Post
Eu sincer nu inteleg cum atata lume cumpara acelasi joc an de an. La naiba, poate o fi vreun lucru pe care eu nu-l percep.
nici eu nu inteleg asta..dar legat ultimele titluri COD

Quote Originally Posted by TheSpider View Post
nu stiu de ce este asa laudat fifa 11 ca nu mi se pare sa fie mai bun ca fifa 10,si-a pierdut mult din viteza si spectaculozitate,alearga jucatorii de parca au un bat in....
anyway eu zic sa lasati prostiile astea si sa asteptati sa apara fifa 12,pana atunci jucati fifa 11
11-le e mult mai aproape de realitate...si nu toti alearga mai incet(bine..nici la fel de repede ca la 10,dar era total nerealist acolo)...tie ti se parea normal sa alerge de ex vidic sau terry la fel de repede ca Messi ?..sa fim seriosi