Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Primele detalii despre FIFA 12
-
Banned
nu va mai plangeti atata de seria FIFA cand majoritatea dintre voi "puneti botul" la ultimele jocuri din seria COD...desi am de an nu se aduc imbunatatiri aproape deloc..sau se fac dupa sistemul :luam ceva din COD 5 si il punem in viitorul titlu(sau sub forma de DLC-cu cel putin 10$)
in FIFA an de an exista imbunatatiri..legate de AI si nu numai...eu de abia il astept pe 12 

Originally Posted by
Atrium
Eu sincer nu inteleg cum atata lume cumpara acelasi joc an de an. La naiba, poate o fi vreun lucru pe care eu nu-l percep.
nici eu nu inteleg asta..dar legat ultimele titluri COD 

Originally Posted by
TheSpider
nu stiu de ce este asa laudat fifa 11 ca nu mi se pare sa fie mai bun ca fifa 10,si-a pierdut mult din viteza si spectaculozitate,alearga jucatorii de parca au un bat in....
anyway eu zic sa lasati prostiile astea si sa asteptati sa apara fifa 12,pana atunci jucati fifa 11

11-le e mult mai aproape de realitate...si nu toti alearga mai incet(bine..nici la fel de repede ca la 10,dar era total nerealist acolo)...tie ti se parea normal sa alerge de ex vidic sau terry la fel de repede ca Messi ?..sa fim seriosi