Single post: Clubul PlayStation 3
-
23-01-2011 22:48 #10873 SP
Senior Member

Originally Posted by
istrategie
Asta incercam si eu sa zic. Cumperi jocul nou, sigilat si nu mai platesti nimic. Nu se mai pune problema ca l-a folosit altul and ****. Mie mi se pare foarte corect ce fac. Daca vrei sa joci cumperi produsul nou si ai toate facilitatile fara riscuri. In 3 saptamani de la lansare un joc ajunge 20 de lire, deci nu mai e problema de bani. Daca nu vrei sa dai banii pe jocul nou, cumperi SH, piratezi, fiecare cu ce-i place. Eu sustin initiativa EA, au facut o chestie foarte desteapta ca sa isi faca banii, ca doar de aia au produs jocul si au investit sute de mii de dolari in el, ca sa scoata profit si ca sa aiba ce sa manance ca sunt si ei oameni.
e cam aberant sa spui ca piata sh = piraterie pt ca pirateria inseamna furt. piata sh inseamna un drept pe care gamer-ul l-a dobandit din momentul in care a achzitionat legal jocul. daca nu este asa atunci ar trebui sa se interzica aceasta practica. (atentie, nu discutam speta legata de pierderi similare celor generate de piraterie)
cat despre cat de bine o duce EA, hai sa fim seriosi, lor le mergea bine si inainte si acum, cu mentiunea ca de cand cu online pass-urile conturile lor vor deveni si mai rotunde.
de asemenea nu pot sa ma declar deloc fanul acestor intiative, pentru ca nu fac decat sa le dezvaluie partea lacoma a producatorilor si arata cat de neinsemnati suntem noi avand in vedere dependenta de gaming.
Si cum piata se imparte in pricipiu in cateva nume destul de sonore, in curand o sa putem vorbi chiar de un comportament de tip "cartel". Mai devreme sau mai tarziu toti vor introduce aceste coduri si ghici ce, nici tu, nici eu si nici unul dintre noi nu va beneficia de pe urma acestui fapt.